opc_loader

Presshirt bedrukt diverse soorten textiel met opdrukken van één of meerdere kleuren tot totale full-colour ontwerpen. Afhankelijk van het aangeleverde bestand en de gewenste kleuren wordt er gekozen voor voorgekleurde folie of folie die met een speciale inkt geprint wordt. De verwerking voor de twee folies is, op het printproces na, gelijk.

Aanvraag offerte
Na ontvangst van de aanvraag wordt een offerte opgesteld aan de hand van de opgegeven wensen. De offerte bevat informatie over de gewenste artikelen, de opdrukken, de levertijd en natuurlijk de prijs. De offerte is geheel vrijblijvend en uw wensen kunnen nog aangepast worden. Na de acceptatie van de offerte wordt een digitaal voorbeeld gemaakt.

Digitaal voorbeeld
Door het maken van een digitaal voorbeeld leggen we de plekken en afmetingen van de opdrukken vast. Tegelijkertijd controleren we de aangeleverde bestanden. We bekijken de kwaliteit en de bruikbaarheid van het bestand en voeren eventueel aanpassingen door. Het digitaal voorbeeld ontvangt u ter goedkeuring

Productie
Na ontvangst van de goedkeuring wordt de productie opgestart. Bij full-colour ontwerpen en ontwerpen met veel details passen wij bedrukking toe met onze direct-to-foil printer. De afbeelding wordt geprint, voorzien van een backing en daarna is deze klaar om geplaatst te worden op het textiel.

Bij teksten of logo's die uit één of enkele kleuren bestaan wordt er gebruik gemaakt van voorgekleurde folies. Deze worden uitgesneden en daarna wordt het overtollige materiaal verwijderd. Deze folie zit al op een drager en kan dus direct geplaatst worden op het textiel. Hierna wordt de opdruk aangebracht onder de juiste temperatuur en druk.

 

Aflevering
Op het moment dat de order klaar is ontvangt u een afhaalbericht of, in geval van verzending, een verzendbericht met track&trace code.

 

<