opc_loader

ACTIE
Vraag nu uw gratis TriDri Basic Performance shirt met eigen logo aan! Alleen geldig voor survival verenigingen en maximaal 1 shirt per vereniging. Kies uit diverse kleuren en heren- of damesmodel. Bekijk hier de herenshirts en hier de damesshirts.
Neem contact op via survival@presshirt.nl en vraag het shirt vandaag nog aan.


Survival shirts voor heren en dames bedrukt met het logo van uw vereniging
Voor survival gebruiken wij bij voorkeur de Dry Fit shirts en tops van TriDri. De shirts hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding, hebben een hoog draagcomfort en zijn verkrijgbaar in een breed palet aan kleuren.
Deze shirts hebben zich reeds bewezen bij survival verenigingen. De shirts zijn te voorzien van uw logo, maar ook namen en teksten behoren tot de mogelijkheden. Graag denken wij met u mee over het ontwerp van uw shirt.

Wedstrijden of (mud)runs
Wedstrijden of (mud)runs? Dan mag een speciaal shirt natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben een aantal shirts die te personaliseren zijn, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een geheel eigen bedrukking. Ook deze shirts zijn per stuk te voorzien van een eigen naam en nummer.

Survival kledinglijn
Ook is het mogelijk om voor uw vereniging een kledinglijn te ontwikkelen die u zelf kunt verkopen aan uw leden. Deze zijn per stuk, per maat bij te bestellen. Informeer hiervoor naar prijzen en mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Bekijk onze selectie voor survival onder de rubriek sportkleding of klik hier.

Meer informatie over de kleding, de bedrukking, prijzen of bestellen? Mail dan naar survival@presshirt.nl