opc_loader

ACTIE
Bestel nu uw proefexemplaren van onze AWD college hoodie met eigen logo en naam van uw manege! Maximaal 4 hoodies per manege tegen deze actieprijs. Kies uit diverse kleuren en heren-, dames of kindermodel. Bekijk hier de herenhoodies en hier de dameshoodies en hier de kinderhoodies. De proefexemplaren worden voorzien van de naam van uw manege groot achterop en uw logo linksvoor.
Neem contact op via bedrukken@presshirt.nl en plaats uw order vandaag nog.


 

Hoodies voor heren, dames en kids bedrukt met het logo en naam van uw manege
De hoodies van AWD zijn verkrijgbaar in veel kleuren en zijn van een goede kwaliteit. Verkrijgbaar in heren, dames en kindermodellen, dus geschikt voor iedereen. Ook de opdrukken zijn in diverse kleuren uit te voeren. Van enkele kleuren tot full-colour. Kies uw eigen kleurencombinatie of laat uw leden zelf bepalen in welke kleur zij graag gezien willen worden.

Pony- of paardrijkamp
Pony- of paardrijkamp? Dan mag een speciaal shirt of hoodie natuurlijk niet ontbreken. Wij helpen u graag uw ontwerp te realiseren.

Manege kledinglijn
Ook is het mogelijk om voor uw vereniging een kledinglijn te ontwikkelen die u zelf kunt verkopen aan uw leden. Deze zijn per stuk, per maat bij te bestellen. Informeer hiervoor naar prijzen en mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Bekijk onze selectie voor survival onder de rubriek sportkleding of klik hier.

Meer informatie over de kleding, de bedrukking, prijzen of bestellen? Mail dan naar bedrukken@presshirt.nl