opc_loader

ACTIE
Vraag nu uw gratis AWD Soft Tri-Blend shirt met eigen logo aan! Alleen geldig voor crossfit boxen en maximaal 1 shirt per box. Kies uit diverse kleuren en heren- of damesmodel. Bekijk hier de herenshirts en hier de damesshirts.
Neem contact op via crossfit@presshirt.nl en vraag het shirt vandaag nog aan.

Crossfit shirts voor heren en dames bedrukt met het logo van uw box
Voor crossfit gebruiken wij twee soorten shirts en tops. De Tri-Blend shirts van Bella Canvas en AWD, voor de Cool Dry shirts de atikelen van AWD.
Deze shirts hebben zich reeds bewezen bij diverse crossfit boxen. De shirts zijn te voorzien van uw logo, maar ook namen en teksten als athlete behoren tot de mogelijkheden. Graag denken wij met u mee over het ontwerp van uw shirt.

Crossfit game shirts bedrukken
Game, WOD of throwdown? Dan mag een speciaal shirt natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben een aantal game shirts die te personaliseren zijn, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een geheel eigen bedrukking. Ook deze shirts zijn per stuk te voorzien van een eigen naam en nummer.

Crossfit kledinglijn
Ook is het mogelijk om voor uw box een kledinglijn te ontwikkelen die u zelf kunt verkopen aan uw leden. Deze zijn per stuk, per maat bij te bestellen. Informeer hiervoor naar prijzen en mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Bekijk onze selectie voor crossfit onder de rubriek sportkleding of klik hier.

Meer informatie over de kleding, de bedrukking, prijzen of bestellen? Mail dan naar crossfit@presshirt.nl